Gjermundshaug Gruppen feiret 70 år

jul 03, 2019

Gjermundshaug Gruppen feiret i helga 70 års jubileum i Trysil. - Gründerånden og kulturbyggingen har vært nøkkelen til at vi har lykkes, sier konsernsjef Ole Gjermundshaug i Gjermundshaug Gruppen.

NESTEN 400 DELTOK

Til sammen 385 stykker deltok på bursdagsfeiringa i Trysil. Med en rekke aktiviteter, som sykling, klatring, fjellturer og bowling, ble helga full av opplevelser for alle og enhver. – Det var en enestående samling av trivelige folk og godt humør, så det var særdeles vellykket, sier Gjermundshaug.

GOTAAS FORTALTE HISTORIER

Under gallamiddagen var det undeholdning, taler og musikk av ypperste klasse. Thor Gotaas tok blant annet for seg historier om brødrene Gjermundshaug og skiløping i Alvdal. – Det var en innertier. Gotaas opptrådte i kjent stil, og det ble veldig godt motatt, forteller Gjermundshaug.

– EN VOLDSOMT FIN GJENG

TV-profilene Nils og Ronny var kveldens konferansierer, og Anne Nørdsti stod for det musikalske innslaget. I tillegg var det en rekke taler, deriblant av sjefen sjøl, Ole Gjermundshaug. – Å stå foran forsamlinga, og se hvor mange flinke folk og hvor omfangsrike vi er blitt – det betyr veldig mye. Alle koste seg, og det er en voldsomt fin gjeng, sier han.

Under finner dere en bildekarusell fra jubileumshelgen i Trysil. Foto: DMT.