Ole Andrés debut som anleggsleder

jan 28, 2020

Ole André Nesset tok nye utfordringer da han takket ja til jobb som anleggsleder i Gjermundshaug Anlegg. Det har han ikke angret på.

Byggingen av infrastrukturen og tomtearbeid på et nytt boligfelt på Borgen ved Kløfta er det første Ole André har ansvaret for. – En artig og spennende utfordring, sier han sjøl om erfaringene så langt – et drøyt år etter at han begynte.

ANNEN BAKGRUNN

Han kom til jobben som anleggsleder i Gjermundshaug Anlegg med en litt annen bakgrunn enn mange av de andre i tilsvarende jobber i konsernet. – Jeg har utdannelse som elektrotekniker på kjøretøy. Etter det gikk jeg fire år på Høgskolen i Oslo og tok en bachelorgrad i konstruksjonsteknikk. Så havnet jeg her, forteller Olé Andre Nesset. Det er langt mer vanlig å «gå gradene», fra grunnarbeider til maskinfører til formann og etterhvert anleggsleder. Men heller ikke Ole André er helt fersk i bransjen. – Det er ikke helt tilfeldig siden Ole Gjermundshaug er onkelen min, og jeg har hatt sommerjobb for dem i en del år. Så jeg kjenner litt til hvordan ting fungerer.

SPENNENDE BRANSJE

– Jeg synes det er spennende å jobbe i anleggsbransjen, fortsetter den unge anleggslederen. – Ting skjer fort, og jeg jobber sammen med mange flinke folk som både vil lære og lære bort. Samtidig får jeg sjøl muligheten til å styre litt hva jeg vil holde på med. Han er veldig glad for at får debutere med boligfeltet på Kløfta – bare en kort fem minutters biltur fra der han bor – med ansvaret for de rundt ti Gjermundshaug-ansatte og noen underentreprenører som er i jobb på anlegget.

SPENNENDE: Ole André Nesset har i et drøyt år vært i gang med sin første jobb som anleggsleder i Gjermundshaug Anlegg. Han stortrives med jobben med å etablere et nytt boligområde på Borgen, rett øst for Kløfta.