Trådløs kommunikasjon

Vi tilbyr radio- og datakommunikasjon innen blant annet offshore, shipping og andre steder med behov for avanserte trådløse kommunikasjonsløsninger. 

Trådløs kommunikasjon er en metode for å flytte informasjon fra et punkt til et annet ved hjelp av radiobølger. Dette gir langt mer mobilitet enn tidligere. Oppsett og installasjon kan gjøres enkelt overalt til en lav kostnad og med høy datakapasitet. Med sin bakgrunn i spisskompetanse på IT infrastruktur ble Specto Remote etablert som en del av Gjermundshaug Gruppen. Specto Remote har lang erfaring med design, implementering og sikring av datakommunikasjon. Selskapets virksomhet ligger nært knyttet til Gjermundshaug Gruppens satsning på fjernstyrte og autonome maskiner.

Specto Remote griper mulighetene som ligger i trådløs teknologi og presser  grensene for å sikre at de leverer innovative løsninger som tåler hardt vær og tilfredsstiller krevende brukere. De er lokalisert i Oslo og Bodø, men leverer tjenester og produkter over hele verden. Gjennom Specto Remotes daglige virke ønsker de å være med på å definere nettverkskommunikasjonsindustrien og bygge en verden som er effektivt koblet sammen. En viktig del av deres oppgave er å hjelpe kunder med å evaluere teknologialternativer, samt implementere riktig kommunikasjon og infrastruktur.

Specto Remote har lang erfaring innen nettverksstøtte. De designer optiske, Ethernet- og IP-nettverk som krever lavere løpende utgifter å vedlikeholde, samtidig som de sikrer nettverksoppgradering for å svare på fremtidige kapasitetsbehov. De har et bevisst fokus på at støtteproblemer har en tendens til å komme opp, og designer og bygger derfor nettverk for å unngå disse problemene.

Specto Remote end-to-end nettverkstjenester og løsninger inkluderer:

  • Behovsanalyse
  • Planlegging og design
  • Leverandørvalg og utstyrsspesifikasjon
  • Ledelsesnettverksdesign med sikkerhetskontroller
  • Bygge, klargjøre og pågående 24 × 7 nettverksovervåking og support

Besøk Specto Remote sin egen hjemmeside her.

Kontakt oss

Christian Larsen

Daglig Leder

Specto Remote AS

Relevante prosjekter