Gjermundshaug Anlegg sikret storkontrakt med Bane Nor

apr. 01, 2019

Selskapet er tildelt kontrakten fra Bane NOR for føringsveier langs Gjøvikbanen. Kontrakten er på i overkant av 70 millioner kroner og skal utføres over en periode på 24 mnd.

– Vi skal lage såkalte føringsveger inne på stasjonene på Gjøvikbanen. I praksis betyr det tilrettelegging for kabelframføring til signaler og fiber. Dette er en stor kontrakt for vår del. Fordelt på to år blir det ikke så mye, men totalt sett er dette en stor kontrakt, sier konsernsjef i Gjermundshaug Gruppen, Ole Gjermundshaug, til Østlendingen.

Han opplyser videre at 7–8 personer vil bli sysselsatt som følge av kontrakten med Bane Nor. – Det blir ikke mye produksjon i vinterhalvåret, men dette er en totalentreprise. Det betyr at vi står for både prosjektering og bygging ute på stasjonene, sier Ole Gjermundshaug.

FLERE FIBERKONTRAKTER

Gjermundshaug Anlegg AS har også etablert en egen fiberavdeling som har inngått mange spennende avtaler. – Blant annet en rammeavtale med OneCo for Hafslund på fibergraving i Viken. Denne avtalen har en potensiell verdi på 120 millioner kroner over to år. 

– Disse prosjektene gir Gjermundshaug Bane et godt utgangspunkt for at de kan nå de målene Gjermundshaug Gruppen legger opp til i sin strategi. Gjermundshaug Anleggs solide kompetanse innen bygge- og prosjektledelse merker vi er etterspurt, sier konsernsjef Ole Gjermundshaug.

Aktuelt

Bærekraftsrapport 2023

Vi er stolte over å presentere vår 3. bærekraftsrapport.

Bærekraftsrapporten for 2023

Denne bærekraftsrapporten gjelder for Gjermundshaug Anlegg AS og er et supplement til
vårt konsern Eledas lovpålagte bærekraftsrapport etter årsregnskapsloven. Rapporten gjelder for 1.januar 2023 til 31. desember 2023.


For spørsmål rundt bærekraft eller denne rapporten, ta gjerne kontakt med Yvonne-Marie Miniggio.

yvonne-marie.miniggio@bga.no
Bærekraftsmedarbeider.
Juni 2024, Alvdal, Norge

Les mer