Student

Er du student eller nyutdannet? Vår historie viser at vi har stor gjennomføringskraft og innovasjonsevne som gjør at vi er er i stand til å kontinuerlig utvikle oss. Vi har troen på unge, kloke hoder og ønsker derfor gjerne å ha deg med på laget vårt! 

Nyutdannet? 

Vi i Gjermundshaug Anlegg anser studenter og nyutdannede som svært viktige ressurser - både for oss og for fremtiden. Lurer du på hvordan en fremtidig karriere i Gjermundshaug Anlegg kan se ut? Gjennom din nysgjerrighet og stå-på-vilje vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe i entreprenørbransjen. Vi er interesserte i deg som fortsatt er i et studieløp eller som akkurat er ferdig utdannet. Det finnes flere muligheter for deg som er nyutdannet og som student er dessuten en sommerjobb hos oss en fantastisk mulighet til å smake på hva arbeidslivet har å by på.

Sommerjobb i Gjermundshaug Anlegg

En sommerjobb i et av våre selskaper vil gi deg anledning til å bli bedre kjent med Gjermundshaug Anlegg – og vi får bli kjent med deg. Allerede fra første dag har du mulighet til å bidra i våre prosjekter og lære av våre flinke ansatte. Flere av våre ansatte har tidligere blitt rekruttert gjennom sommerjobb hos oss.

Vår kultur er preget av trivsel, profesjonalitet, vi er løsningsorientert og stolte. Vi søker ingeniørstudenter og fagskolestudenter som deler våre verdier og som er nysgjerrig på våre forretningsområder. Vi trenger deg som er sulten på å lære, klar for spennende utfordringer og som kan bidra både faglig og sosialt.

Spennende oppgaver
Hos oss vil du både få brukt kunnskapen du har med deg fra studiet, samt tilegne deg ny kompetanse gjennom nye arbeids- og ansvarsområder. Gjennom våre ulike virksomhetsområder og variasjoner i størrelse og type av prosjekter, er det mulighet for deg som student til å prøve deg i mange ulike fag, roller og oppgaver. Typiske arbeidsoppgaver for sommerstudenter kan være:

  • HMS
  • Kvalitetssikring
  • Oppfølging av underentreprenør
  • Kontraktsarbeid
  • Stikning/ mengdeberegning
  • Anleggsledelse
  • Driftsplanlegging

 

Trainee Innlandet 

Gjermundshaug Anlegg er medlem av traineeordningen Trainee Innlandet. Gjennom et samarbeid mellom flere ulike virksomheter, rekrutterer ordningen unge, nyutdannede mennesker med høyere universitets- eller høyskoleutdannelse. Det rekrutteres nyutdannede innenfor flere fagområder, herav teknologi, bygg- og anlegg, bærekraft, økonomi, HR, markedsføring, innovasjon og juss. Traineeløpet har en varighet på 24 måneder, hvor traineene er ansatt i en eller flere av bedriftene i nettverket og tilpasses bedriftenes behov. Som medlemsbedrift av Trainee Innlandet får vi i Gjermundshaug Anlegg huket tak i det ypperste av nyutdannede ingeniører. Vi får dessuten testet ut flere og kan gi traineene et skreddersydd jobbtilbud ut fra vårt behov og den enkelte kandidatens utdannelse og preferanser. Dette er en vinn-vinn situasjon både for den nyutdannede og oss!

            Hvis du ønsker å lese mer om Trainee Innlandet, kan du besøke deres hjemmeside ved å trykke på logoen.