Videre i kampen om brukontrakt i Østerdalen

jan 18, 2022

Gjermundshaug Anlegg er gjennom første nåløyet, og kvalifisert til konkurransen om Tunna Bru langs RV3 Nord for Tynset. Illustrasjonsfoto: Statens vegvesen

Som en av tre entreprenører er Gjermundshaug Anlegg med videre i konkurransen om å bygge ny Tunna bru på riksvei 3.

I en pressemelding skriver Statens vegvesen at de er et steg videre i prosessen med å velge ut entreprenør til å bygge nye Tunna bru, med tilstøtende vei. Det skal bygges tre kilometer ny Rv. 3 og 110 meter ny Tunna bru, mellom Kvikne og Tynset i Østerdalen i Innlandet.

Gjermundshaug Anlegg AS, med rådgiver Multiconsult Norge AS, er med videre i konkurransen med Veidekke Entreprenør AS, og J. Syltern AS.

Byggeleder for strekningen i Statens vegvesen er Stig Johansen. Han forteller at de tre leverandørene blir invitert til avklaringsmøter, før første tilbud skal leveres mot slutten av februar. Leverandørene inviteres da til forhandlingsmøter, før endelige tilbud leveres innen 9. mai.

- Dersom alt går etter planen og ikke noe uforutsett skulle skje, kan vi signere kontrakt og starte arbeidet før sommerferien, sier Johansen i pressemeldingen.