Møt våre ansatte

jan 20, 2022

En arbeidsplass er mer enn bare arbeidet som gjøres. Det er hverdagsøyeblikk, fine relasjoner og viktige historier. Våre ansatte er det mest verdifulle vi har, og det er de som har ført oss dit vi er i dag. Her kan du lese noen historier fra våre ansatte i Gjermundshaug Anlegg AS og Anlegg Øst Entreprenør AS.

Vi har stort fokus på våre medarbeidere, og jobber daglig for å være en attraktiv arbeidsplass med trivsel og samhold. Derfor er det ekstra gøy å høre våre ansatte fortelle om spennende dager på jobb sammen med gode kollegaer. Vi er stolt av hva hver enkelt utgjør, og av det vi får til sammen. Disse historiene vil vi gjerne formidle videre, og derfor har vi snakket med, fotografert og filmet flere av våre ansatte i arbeidshverdagen deres. Her møter du lærlinger, ledere, ingeniører og maskinførere. Hos oss er det mange oppgaver som skal løses, og daglig møter vi både små og større utfordringer. Med kompetanse, pågangsmot og enestående samarbeid finner vi alltid en løsning.

Enten du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Gjermundshaug Gruppen eller hva vi driver med, tar disse historiene deg med bak kulissene.

Se historiene fra våre ansatte her