BYTT SPOR – GÅ I TET

Våre ansatte er bedriftens viktigste ressurs, og er de som gjør oss unike. Vi har derfor et stort fokus på å være en attraktiv arbeidsplass der trivsel, motivasjon og utvikling skal regjere. Vår visjon er å være førstevalget til kunder, leverandører og ansatte. Vi tilbyr en spennende jobb med svært gode betingelser – i et selskap som er først i løypa. 

Våre ansattgoder

Lønn

Vi er konkurransedyktige på lønn, har avtalefestet pensjon (AFP), og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger som inkluderer helseforsikring.

 

Kompetanseutvikling

Kompetanse er viktig, og vi legger til rette for faglig videreutvikling av våre ansatte gjennom kurs og etterutdanning.

 

Godt arbeidsmiljø

Vi har et stort fokus på å være en god arbeidsplass der folk trives, og er derfor stolte av å være sertifisert med Great place to work. Dette er en undersøkelse blant våre medarbeidere, som måler kultur og medarbeidertilfredshet i vår organisasjon.

 

Sosialt hygge

Vi er opptatte av å bygge et godt samhold ved å arrangere ulike sosiale aktiviteter og sammenkomster utenfor jobben. Hvert år er de som ønsker med på Skarverennet, verdens tredje største turlangrenn, som går fra Finse til Ustaoset. Vi møtes også til fredagstrim og hyggelige gåturer med gode kollegaer.

 

Arbeidstid

Arbeidstidsordning er 4-3 og 7-7. Administrasjonen har 5 dagers uke.

Vi har mange spennende og varierte prosjekter innen jernbane, vei og VA.

 

Bærekraft

Vi jobber kontinuerlig med å løse våre arbeidsoppgaver på en mest mulig bærekraftig måte. Det vi gjør skal sikre en bærekraftig fremtid for våre ansatte og for samfunnet.

 

Legg igjen informasjon og vi kontakter deg

Legg igjen navn, telefonnummer og hva du jobber med nå. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

Nyeste prosjekter